Κάμερα κατέγραψε 6χρονη με το βιαστή και δολοφόνο της

17 Δεκεμβρίου 2013

Κάμερα ασφαλείας στην Μπανγκόγκ κατέγραψε την απαγωγή 6χρονου κοριτσιού από το βιαστή και δολοφόνο του. Η 6χρονη εξαφανίστηκε το Νοέμβριο από το αυτοκίνητο του πατέρα της, ο οποίος την είχε πάρει μαζί του σε συναυλία και όταν εκείνη νύσταξε την πήγε στο ι.χ. για να κοιμηθεί.

Εκείνος επέστρεψε για να δει το τέλος της συναυλίας.     Όμως αυτή η κίνηση αποδείχτηκε μοιραία για το κοριτσάκι που έπεσε θύμα απαγωγής, βιασμού και δολοφονίας. Οι αστυνομικοί βρήκαν το σώμα της διαμελισμένο και σε αποσύνθεση σε έρημη περιοχή, κοντά σε αυτοκινητόδρομο.    

Magnify Image

Μετά από μαρτυρία πολίτη συνελήφθη-650 χλμ μακριά- το τέρας που βίασε και σκότωσε το παιδί. Είναι ο 32χρονος «Nong», ο οποίος είχε βγει από τη φυλακή μόλις τον Αύγουστο έπειτα από φυλάκιση τριών ετών και 8 μηνών για την απαγωγή ενός παιδιού κάτω των 15 ετών.    

Magnify Image

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πατέρας της Sayan ξέσπασε σε λυγμούς όταν η αστυνομία του έδειξε το λουλουδάτο παντελόνι που βρήκε κοντά στο σώμα της. Το κεφάλι της βρέθηκε σε κοντινή απόσταση…Πηγή: www.lifo.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...