Μια πολύ εύκολη μάσκα για την τριχόπτωση!

18 Δεκεμβρίου 2013

Φτιάξτε μόνη σας μια υπέροχη μάσκα που όχι μόνο θα κάνει τα μαλλιά σας να λάμψουν, αλλά θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε και την τριχόπτωση. Η καφεΐνη που περιέχει το τσάι μειώνει την ορμόνη που σχετίζεται με την απώλεια μαλλιών. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί πως μετά το ξέβγαλμα τα μαλλιά σας μπορεί να σκουρύνουν λίγο, οπότε αν έχετε ανοιχτόχρωμα μαλλιά ίσως θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε την συγκεκριμένη μάσκα.

  • Θα χρειαστείτε:

- 2-4 φακελάκια μαύρου τσαγιού

  • Τρόπος παρασκευής:

Βουτήξτε 2-4 φακελάκια τσαγιού σε 2 κούπες με βραστό νερό (η ποσότητα εξαρτάται από το πόσα μαλλιά έχετε) και αφήστε τα να βγάλουν τις ουσίες τους για μερικές ώρες ή ακόμα και όλη τη νύχτα.

  • Τρόπος εφαρμογής:

Πάρτε το τσάι που έχετε φτιάξει και απλώστε το στα μαλλιά σας, αφού πρώτα τα έχετε λούσει. Στη συνέχεια αφήστε το να δράσει για 20-30 λεπτά. Μπορείτε να το κάνετε στο μπάνιο, καλύπτοντας γρήγορα τα μαλλιά με ένα πλαστικό σκουφάκι, έτσι ώστε να μην στάζει. Μέτα το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος, ξεβγαλθείτε και μετά βάλτε το μαλακτικό των μαλλιών σας. Τέλος, ξεπλυθείτε και φτιάξτε τα μαλλιά σας όπως κάνετε συνήθως.Πηγή: www.beautetinkyriaki.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν
Τα νέα της ημέρας
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν