Αφήνοντας πίσω το παρελθόν- Ο συγκινητικός τρόπος που επέλεξε ένας άντρας να τιμήσει τη σύζυγό του

18 Δεκεμβρίου 2013

Συγκινεί η ιστορία του 34χρονου Ben Nunery, από το Σινσινάτι, που έχασε τη σύζυγό του Ali το 2011 από μία σπάνια μορφή καρκίνου των πνευμόνων. Το κοριτσάκι τους ήταν μόλις ενός έτους όταν η μαμά της έφυγε και ο άνδρας έμεινε απαρηγόρητος να μεγαλώνει μόνος του την κόρη τους. 


  

Δύο χρόνια μετά,  αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή του και γι' αυτό πούλησε το σπίτι όπου έζησε με τη σύζυγό του. Προτού όμως πάρει την κόρη του και φύγουν επέλεξε να κρατήσει για πάντα ζωντανή την ανάμνηση της ζωής τους εκεί. 

Ο Βen και η Ali είχαν δημιουργήσει στο σπίτι αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους και ήταν μόλις μία ημέρα μετά που τους είχαν παραδοθεί τα κλειδιά. Το άδειο σπίτι καθώς δεν είχε επιπλωθεί ακόμη ήταν το ιδανικό σκηνικό για το νέο ζευγάρι.

Καθώς ο 34χρονος άδειαζε το σπίτι τον Σεπτέμβριο για τη μετακόμιση σκέφτηκε ότι ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσει. Και να δημιουργήσει ένα νέο άλμπουμ, τιμή και ανάμνηση για την αείμνηστη σύζυγό του και τις όμορφες στιγμές τους.

Όπως είπε στη MailOnline ήθελε οι φωτογραφίες να είναι όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος σε αντίθεση με τις άσχημες αναμνήσεις του πόνου και της απώλειας. Η νύφη της Ali, που είναι επαγγελματίας φωτογράφος ανέλαβε το... έργο, όπως και πριν από τέσερα χρόνια όταν φωτογράφιζε το ζευγάρι στον γάμο του. 

 

Πηγή: www.real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ