Μπορώ να χάσω τοπικό λίπος με το μηχάνημα Accent;

19 Δεκεμβρίου 2013
ρωτά

Αναγνώστρια μας έθεσε το εξής ερώτημα:

"Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με χαλάρωση και τοπικό πάχος στη κοιλιά και τη μέση. Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω περισσότερα για τη θεραπεία με ραδιοσυχνότητες το μηχάνημα Accent. Όπως πόση ώρα διαρκεί η κάθε θεραπεία, αν πονάει και το κόστος της κάθε θεραπείας. ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας"

Την απάντηση μας έδωσε η κα Δ. Νέλλη Τζιβαρίδου, πλαστική χειρουργός:

Δέσποινα Νέλλη Τζιβαρίδου

Η συσκευή  ACCENT ALMA LASER έχει 2 κεφαλές που λειτουργούν ως μονοπολική και  διπολική ραδιοσυχνότητα.

Η θεραπεία γίνεται για επιδερμική σύσφιξη και λόγω της αύξησης της θερμότητας τοπικά διεγείρει τον μεταβολισμό του λίπους και παρατηρείται τοπική μείωση πόντων.

Η εταιρεία συνιστά 6 συνεδρίες με χρόνο διάρκειας 30 λεπτά ανά περιοχή έτσι ώστε να επιτευχθεί ομοιόμορφη αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος.

Συνήθως οι τιμές κυμαίνονται ανά περιοχή από 150-200 ευρώ.

Η αποτελεσματικότητα του μηχανήματος έχει να κάνει με την ποιότητα του δέρματος και την βαρύτητα του προβλήματος. Το πρόσωπο και ο λαιμός, η εσω επιφάνεια των  βραχιόνων , η πλάτη έχουν καλύτερο αποτέλεσμα  από την έσω επιφάνεια των μηρών και τους γοφούς.

Η περιοχή της κοιλιάς αν παρουσιάζει σημαντική εναπόθεση τοπικού λίπους  και χαλάρωση είτε μετά από εγκυμοσύνη είτε μετά από απώλεια βάρους χρειάζεται πιο δραστικές λύσεις για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Το καλύτερο θα είναι να εξεταστείτε από έναν ειδικό Πλαστικό χειρουργό που θα σας προτείνει την κατάλληλη θεραπεία για το συγκεκριμένο πρόβλημαΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ