Ο πρίγκιπας William και η Catherine Middleton έπεσαν θύματα υποκλοπής. Κυκλοφόρησαν οι συνομιλίες τους

20 Δεκεμβρίου 2013

Ο πρίγκιπας William, η Catherine Middleton και ο πρίγκιπας Harry, έπεσαν θύματα υποκλοπής, όταν άνοιξαν τις συνομιλίες στα κινητά τους τηλέφωνα. Οι υποκλοπές έγιναν στη Βρετανία για την εφημερίδα του Rupert Murdoch, News of the world.

Δυστυχώς για εκείνους όλα όσα συζητούσαν ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης που γίνεται. Μεταξύ άλλων λοιπόν, ακούστηκαν και τα μηνύματα που άφηνε στον τηλεφωνητή της Δούκισσας του Cambridge, ο πρίγκιπας William.

Σε μία από τις συνομιλίες, που πραγματοποιήθηκαν το 2006, την ενημέρωνε ότι παραλίγο να τον πυροβολήσουν στη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης: «Γεια σου αγάπη μου. Συγγνώμη, μόλις επέστρεψα από την άσκηση. Και σήμερα ήταν γεμάτη ημέρα. Έτρεξα πάνω κάτω στα δάση του Άλντερσοτ, κυνηγώντας σκιές και χάνοντας τον προσανατολισμό μου τρομερά. Βρέθηκα στην ενέδρα που είχε στήσει η αντίπαλη ομάδα και ήταν ντροπιαστικό γιατί σχεδόν με πυροβόλησαν. Όχι, βέβαια με αληθινές σφαίρες. Αλλά ήταν εξίσου ντροπιαστικό», ανέφερε ο πρίγκιπας στο μήνυμά του.

Παράλληλα, ακούστηκε και μήνυμα που είχε αφήσει ο William στον αδελφό του, Harry , υποδυόμενος την τότε φίλη του αδελφού του, Τσέλσι Ντέιβι: «Είμαι η Τσέλσι και σου λέω ότι είσαι ο ωραιότερος κοκκινομάλλης που έχω δει ποτέ», του είχε πει με λεπτή φωνή.

Πηγή: www.govastileto.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....