Πώς θα αντιδρούσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου αν ο γιος της ήταν gay; Τι λέει για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

20 Δεκεμβρίου 2013

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πώς θα αντιδρούσε αν ήταν κάποιο από τα παιδιά της gay και κατά πόσο συμφωνεί με την απόφαση του Φώτη Σεργουλόπουλου να αποκτήσει παιδί.

Αν ένας από τους γιους της τής έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άντρα, τι θα έκανε; «Δεν κατάλαβες! Εγώ εδώ και χρόνια έχω δηλώσει στα παιδιά μου πως ασχέτως των επιλογών της ερωτικής τους ζωής εγώ θα τους αγαπώ με όλη μου την ψυχή μέχρι να πεθάνω. Είναι ποτέ δυνατόν ο γονιός να πάψει να αγαπά το παιδί του επειδή είναι gay; Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης στη σεξουαλική του ζωή».

Όσο για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, που έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος, αλλά απέκτησε παιδί και γενικά για το αν ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει σωστά με gay γονείς, η παρουσιάστρια απάντησε στο περιοδικό «You»: «Θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, δικαιούται την ευτυχία και -γιατί όχι- την απόκτηση παιδιού. Εξάλλου νομίζω ότι αυτό είναι από το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, οπότε αργά ή γρήγορα η ελληνική νομοθεσία οφείλει να το δεχτεί. Σίγουρα, το παιδί που θα μεγαλώσει με δυο ομοφυλόφιλους γονείς θα έχει διαφορετικές εικόνες και διαφορετικές προσλαμβάνουσες απ΄ ότι ένα παιδί με ετεροφυλόφιλους γονείς. Αυτό που εμένα προσωπικά με προβληματίζει είναι το αν η ελληνική κοινωνία είναι αρκετά ώριμη για να αποδεχτεί πλήρως αυτά τα παιδιά στο μέλλον. Θα είναι αποδεκτά στο σχολικό πλαίσιο ή θα είναι δακτυλοδεικτούμενα; Ο χρόνος θα το δείξει».

Πηγή: www.govastileto.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ