Η ανανέωση Κατσουράνη!

22 Δεκεμβρίου 2013

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν την ΠΑΟΚτσήδικη επικαιρότητα αμέσως μετά το τέλος των γιορτών είναι η ανανέωση του συμβολαίου με τον Κώστα Κατσουράνη.

Όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο του αρχηγού της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο και ήδη ο Ιβάν Σαββίδης έχει προτείνει στον Κατσουράνη νέο συμβόλαιο για 2 ή 3 χρόνια όπως χαρακτηριστικά του είπε κατά την διάρκεια της επιστροφής της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα από το Ισραήλ για το παιχνίδι με την Μακάμπι.

Ο Σαββίδης έχει ζητήσει από τους επιτελείς του να ετοιμάσουν συγκεκριμένη πρόταση (που θα αφορά τόσο το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης όσο και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου) προκειμένου να κατατεθεί τον Ιανουάριο στον έμπειρο ποδοσφαιριστή προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Ο Κατσουράνης που όπως είναι γνωστό έχει δεχθεί πρόταση και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, δεν έχει εκφράσει ποια είναι η επιθυμία του, θεωρείται όμως δεδομένο ότι εκτιμά τον Ιβάν Σαββίδη κι αυτό ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του.

Ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει ότι μέσα στον Ιανουάριο θα κληθεί να συζητήσει για ένα νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο καθώς έχει ενημερωθεί από τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος πρόθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι «κλείσει» η υπόθεση πριν το καλοκαίρι. Ανάλογα είχε κινηθεί η ομάδα, πέρσι με την ανανέωση του συμβολαίου με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

πηγη:paokplanet


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ