Η ομάδα με τα... χρυσά deal!

23 Δεκεμβρίου 2013

Ποιος είναι ο σύλλογος της Σούπερ Λιγκ που πουλάει τους παίκτες την κατάλληλη στιγμή και γεμίζει τα ταμεία με λεφτά; Διαβάστε το θέμα του sportdog.

 

Πανευτυχής πρέπει να είναι ο Γιώργος Σπανός στον Ατρόμητο και δεν αναφερόμαστε μόνο στα αγωνιστικά, όπου βλέπει την ομάδα να βρίσκεται με άνεση στην πρώτη τριάδα. Αναφερόμαστε και στον οικονομικό τομέα και στα... χρυσά deal που κάνει τα τελευταία χρόνια!

Τελευταίο «χτύπημα» είναι η επικείμενη πώληση του Θανάση Καραγκούνη στην Τσβόλε, έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του και φύγει ως ελεύθερος. Βέβαια, ο νεαρός άσος δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που φεύγει από τον σύλλογο του Περιστερίου την... κατάλληλη στιγμή, αφήνοντας και χρήματα στο ταμείο του συλλόγου.

Πριν από τον Καραγκούνη, είχαν προηγηθεί οι πωλήσεις των Ιτάνζ και Σκόνδρα, οι οποίοι είχαν φύγει από τον Ατρόμητο με μεταγραφή, επίσης έξι μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιο τους!

Μάλιστα, το πιο... ωραίο από όλα, είναι πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές πουλήθηκαν έναντι 300.000 ευρώ. Σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ έβαλε ο Σπανός στο ταμείο, από παίκτες που θα μπορούσα να φύγουν τζάμπα! 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +25654+36842 - adTechUnit 0
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Maxwell Maltz
Η Σκέψη της ημέρας
Maxwell Maltz
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...
Αποκωδικοποιώντας την αγκαλιά...
Όταν βλέπω ανθρώπους να αγκαλιάζονται...