Ποιό είναι το ελληνικό εστιατόριο που συγκαταλέγεται στα 100 καλύτερα του κόσμου;

24 Δεκεμβρίου 2013
Φέτος στις γιορτές διαλέξτε ένα ιδιαίτερο εστιατόριο για να περάσετε τις δύο ομορφότερες νύχτες του χρόνου. Η Σπονδή, που φιγουράρει στη λίστα με τα 100 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης δημιουργεί για την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς δύο μενού υψηλής γαστρονομίας.

 Ποιό είναι το ελληνικό εστιατόριο που συγκαταλέγεται στα 100 καλύτερα του κόσμου;

Το εστιατόριο του ομίλου Τραστέλη βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στη διάσημη λίστα www.theeuropean50best.com που υπογράφουν διακεκριμένοι εστιάτορες, σεφ και επαγγελματίες από το χώρο της γαστρονομίας αφου κάθε χρόνο ξεχωρίζει με τις γευστικές του δημιουργίες και χαρίζει μοναδικές στιγμές γαστριμαργικής απόλαυσης σε έλληνες και ξένους. Φέτος στις γιορτές η δημιουργική κουζίνα της ομάδας της Σπονδής, του εστιατορίου που με αφοσίωση στην ποιότητα έχει τον πήχη ψηλά σε όλες τις εποχές, συνθέτει ένα αξέχαστο μενού.
 
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων
 
Κανελόνι Καβούρι/ Χαβιάρι/ Αφρος Ρυζιου/ Ξυδι Μανγκο
Cannelloni de Tourteau/ Caviar/ Siphon de Riz/ Vinaigre de Mangue
Crab Cannelloni/ Caviar/ Rice Foam/ Mango Vinegar
Φουά Γκρα/ Μουσλìν Πατατας/ Καραμελωμενα Κρεμμυδια/ Μανιταρια Σιτακε
Foie Gras Poêlé/ Emulsion de Pomme Rate/ Oignon Caramélisé/ Shiitake
Pan Fried Foie Gras/ Froth of "Rate"Potato/ Caramelized Onion/ Shiitake
Λαυρακι/ Nori/ Αγγιναρες/ Κυδωνια/ Λαδι Yuzu Bar/
Nori/ Artichaut/ Coques/ Huile de Yuzu
Sea Bass/ Nori/ Artichoke/ Cockles/ Yuzu Oil
Αγρια Παπια/ Κρομεσκί / Παντζαρια/ Μαυρο Φραγκοσταφυλλο
Canard Sauvage/ Cromesquis de la Cuisse/ Betterave/ Cassis
Wild Duck/ "Cromesquis" of the Leg/ Beetroot/ Blackcurrant
Τυρί " Camembert "/ Καρυδια/ Ξερά Bερυκοκα
Camembert Fermier/ Noix Torréfiées/ Compotée d'Abricot sec Farm
Camembert/ Roasted Walnut/ Candied Dried Apricot
Vacherin Φουντουκι/ Ξερά Δαμασκηνα / Αρμανιακ
Vacherin Noisette/ Pruneaux/ Armagnac
Hazelnut "Vacherin"/ Prune/ Armagnac
120.00€/ άτομο
 
Μενού Παραμονής Πρωτοχρονιάς
Κουτί Χαβιαρι/ Ταραμας Καραβìδας/ Ζελέ από Θαλασσινά /Χαβιαρι Γαλλìας
Caviar Box/ Tarama de Langoustine/ Gelée de Crustacée/ Caviar Impérial de France
Caviar Box/ Langoustine Tarama/ Shellfish Jelly/ Caviar Impérial de France
Χτενια/ Ωμά και Ψημενα/Edamame / Κονσομέ Λαχανικων-Σογια/ Παγωτό Wassabi
St Jacques / Crue et Cuite/ Edamame/ Bouillon Végétal-Soja/ Glace Wasabi
Scallops/ Raw and Cook/ Edamame/ Vegetal-Soya Consommé/ Wasabi Ice-Cream
Αστακος Ψητος/ Ραβιολι με Μανιταρια/ Σπανακι/ Παρμεζανα
Homard Breton / Raviole Croustillante de Champignon/ Epinard/ Parmesan Brittany
Lobster/ Crusty Mushroom Ravioli/ Spinach/ Parmesan
Ελαφι/ Σαλσιφì/ Αχλαδι/ Ginger bread/ Σαλτσα Gd Veneur
Noisette de Biche/ Salsifis/ Poire/ Pain d'épices/ Sauce Gd Veneur
Deer Medallion/ Salsify /Peer/ Ginger bread/ Gd Veneur Sauce
Δαμασκηνο Ξερο/ Ροκφορ/ Κρασί Maury
Pruneau d'Agen/ Roquefort Papillon/ Maury
Dried Prune/ Roquefort Papillon/ Maury
Δακρυ Σοκολατας Γαλακτος / Καστανα / Σταφìδες/ Κλεμεντìνες
Larme de Chocolat Lactée/ Marron/ Raisin au Rhum/ Clémentine
Tear of Milk Chocolate/ Chestnut/ Rum Raisins/ Clementin
130.00€/ άτομο
 
 
ΣΠΟΝΔΗ
Πύρρωνος 5, Παγκράτι
Tήλ: 2107520658
 
 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ