Κατώτεροι του ΠΑΟΚ

24 Δεκεμβρίου 2013

Από χθες λοιπόν, οι περίγελοι σε όλα τα σπορ έβγαλαν ξανά τη γλώσσα τους. Και διαπιστώνουμε πως μόνο το μπάσκετ έχουν για να χαίρονται πού και πού, αφού αν κοιτάξουν καλά τι γίνεται στα υπόλοιπα ομαδικά σπορ, θα διαπιστώσουν από τη μεριά τους πως όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να κοντράρουν τον Ολυμπιακό, αλλά βρίσκονται σε κατώτερο επίπεδο από ό,τι ο ΠΑΟΚ.

Απορούμε κι εμείς που βγάζουν τέτοια γλώσσα, όταν έχουν γίνει πελάτες του... ΠΑΟΚ. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τον Ολυμπιακό βέβαια, αφού η διαφορά υπέρ μας είναι έτη φωτός.

Δείτε λοιπόν τι γίνεται με τους αστείους. Πρώτη φορά βλέπουμε να βγάζουν γλώσσα οι... ανύπαρκτοι.

Στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ έχει 39 βαθμούς και οι ξυλοκόποι 30. Στο μπάσκετ γίνεται η ισοφάριση του... ντέρμπι από τον ΠΑΟ των οκτώ παικτών σε κάθε ματς, ενώ στο βόλεϊ ο ΠΑΟΚ έχει 15 και οι καρφωμένοι... 1. Ναι, υποβιβάζονται οι περίγελοι.

Όσον αφορά στο πόλο, ακόμα κι εκεί τους πηγαίνουν............... Ο ΠΑΟΚ έχει 18 και οι πνιγμένοι 17.

Σημειωτέον πως ο Ολυμπιακός τους περνά αμφότερους σε κάθε σπορ, αλλά πραγματικά προξενεί απορία η απαίτηση των περίγελων να είναι οι καλύτεροι σε όλα τα σπορ. Όχι απλά δεν είναι οι καλύτεροι, αλλά οι χειρότεροι από τους χειρότερους.

πηγη:gavros

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ