Δεν θα βιαστεί

25 Δεκεμβρίου 2013

Ποιους θα κρατήσει και ποιους όχι ο ΠΑΟΚ ; Τέτοια εποχή γίνεται συνήθως κουβέντα για τις περιπτώσεις των παικτών που τα συμβόλαιά τους λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει διατεθειμένος να βιαστεί σε κάποια από αυτές.Υπάρχουν παίκτες όπως πχ ο Γιώργος Γεωργιάδης που πρέπει να συμβεί κάτι σε θαύμα για να τον φωνάξει ο ΠΑΟΚ για ανανέωση, όμως υπάρχουν και αυτές των Κατσουράνη, Λάζαρ, Λίνο, Βούκιτς που μοναδική αναστολή που υπάρχει στην ομάδα αφορά την ηλικία τους.

Οι δύο πρώτοι είναι και αυτοί που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κληθούν για συζητήσεις, όμως δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο άμεσα.

Το πότε θα κληθούν επίσημα αφορά πρώτον το πώς θα κυλήσει η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη και βέβαια το τι κενά θα έχουν καλυφθεί σε αυτή. Για τις περιπτώσεις Λίνο – Βούκιτς υπάρχουν κάποιες ιδιομορφίες με τον Βραζιλιάνο να είναι του χρόνου στα 38 και θα πρέπει να φανεί το πώς θα πατάει στο γήπεδο, όσο για τον Βούκιτς ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Πηγή: paok24.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ