Χοιρινό φιλέτο με τυρί κρέμα

30 Δεκεμβρίου 2013

Υλικά

Για 2-4 άτομα

600  γραμμάρια χοιρινό φιλέτο
160 γραμμάρια τυρί κρέμα
1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
1κουταλιά του γλυκού κουρκούμη
βούτυρο για το ταψί
λάδι για το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι

 

 

 

Εκτέλεση

Αλείψτε το χοιρινό φιλέτο με ένα μείγμα από πάπρικα, τυρί κρέμα, κουρκούμη, πιπέρι και αλάτι και έπειτα τσιγαρίστε το σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι.

Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο στο φούρνο στους 180 βαθμούς στο πρόγραμμα με αντιστάσεις πάνω και κάτω για 20 λεπτά.

Σερβίρετε το φιλέτο κομμένο σε φέτες συνοδευόμενο με ταλιατέλες ογκρατέν.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ