Μια πρωτότυπη επιλογή μαλλιών και μακιγιάζ για την Πρωτοχρονιά!

30 Δεκεμβρίου 2013

Η Πρωτοχρονιά καλεί για εορτασμούς φυσικά, αλλά αυτή τη χρονιά θέλουμε να σκεφτείτε τις επιλογές σας εκτός του κόκκινου κραγιόν και smoky eye. Θέλουμε να κάνετε μια διαφορετική επιλογή φέτος. Ρισκάρετε!

 

002_1refinery29121313_2_3665

Ξεκίνα με στεγνά μαλλιά. Χώρισε το κεντρικό κομμάτι πάνω από το μετωπό σου και πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σε μια σφιχτή αλογοουρά.

 

003_003_2refinery29121313_2_3675

Κάνε μπούκλες όλο αυτό το κομμάτι που άφησες έξω από την αλογοουρά, ξεκινώντας από μπροστά. Κάθε τούφα φυρισέ την γύρω από τα δαχτυλά σου και πιάστα με τσιμπιδάκια, μέχρι να είναι όλο έτσι.

 

Μέχρι να κρυώσουν οι μπούκλες σας πιάστε την αλογοουρά σας σε ένα όμορφο κότσο ή σινιόν.

 

Όταν οι μπούκλες έχουν κρυώσει, βγάλε τα τσιμπιδάκια και πέρνα από μέσα τα δάχτυλά σου. Χωρίς να σκέφτεσαι την ισορροπία, άρχισε να πιάνεις τούφες και να τις στερεώνεις με τσιμπιδάκια, διατηρώντας τον όγκο των μαλλιών. Αν χρειάζεται περάστε τα μαλλιά σας με μους. 

Όσον αφορά το μακιγιάζ σας, ξεκινήστε με ένα λευκό μολύβι eyeliner εκεί που θέλετε να είναι η γραμμή σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα μείνει σταθερό.

Πέρνα πάνω από την άσπρη γραμμή τη σκιά της επιλογής σου, για να είναι πιο σωστό το look, βάλτε λίγη σκούρα γκρι σκιά στις κάτω βλεφαρίδες. 

 

 ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....