Το ελληνικό instagram καίει... (pics)

1 Ιανουαρίου 2014

Οι εποχές που τα περιοδικά δημοσίευαν κάθε μήνα εκπληκτικές φωτογραφίσεις από τα μέλη της εγχώριας showbiz έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά οι Ελληνίδες δεν το βάζουν κάτω. Παίρνουν το iphone και το instagram και βάζουν φωτιά. Καλή πρόοοδο...

 

Αυτό το κορίτσι δεν γνωρίζει εποχές και καταστάσεις. Ό,τι και αν δείχνει το ημερολόγιο, θα βγάλει το κινητό της και θα εμφανίσει σέξι φωτογραφία στο timeline μας. Και πολύ καλά κάνει. 

 

Μέχρι πριν λίγους μήνες, το sexy photo από Ελληνίδες μας φαινόταν όνειρο απατηλό. Όμως τώρα πια έχουμε υλικό εγχώριο και δεν χρειάζεται να κάνουμε εισαγωγή.

 

Η Χριστίνα έχει διαολεμένο κορμί. Το ξέραμε. Το ξέρουμε. Τώρα όμως αποφάσισε ότι της πάει πολύ το καλοκαίρι και ήθελε να μας το δείξει. Και μας το έδειξε με το παραπάνω. 

Η Άρτεμις είναι ένα διακριτικό κορίτσι, ήρεμο, ήσυχο, δεν πειράζει κανέναν και διαθέτει ένα ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ κορμί. Ευτυχώς το καλοκαίρι φοράμε λίγα για να το απολαμβάνουμε. 

Αυτό το καλοκαίρι η Χριστίνα δεν μας άφησε στιγμή να την ξεχάσουμε. Όυτε τόσο δα. Ίσα ίσα. 

Πες την αλήθεια. Δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό σου ότι έχει τέτοιο κορμί. Τόσο ασύλληπτες αναλογίες και αψεγάδιαστα μπούστο-κοιλιά-οπίσθια. Κι όμως, αυτό το καλοκαίρι το έμαθες πολύ καλά αυτό. 

 

Τι να πεις και τι να σχολιάσεις για αυτό το κορίτσι. Άσε τις εικόνες να μιλήσουν μόνες τους. 

 

Πολύ απλά είναι ό,τι πιο σέξι γνωρίσαμε μέσα από τις φετινές ινσταφωτογραφίες. Ειναι η Ελληνίδα Μαλένα. Και μην σου πω λίγο παραπάνω. 

 

 

 

Πηγή: yupiii.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ