Λιγκουίνι με πράσο και μανιτάρια

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 πακέτο μακαρόνια λιγκουίνι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι τσαγιού πράσο ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κύβο λαχανικών</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη</span><br /><span style="font-size: medium;">250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος</span><br /><span style="font-size: medium;">150 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 ¼ φλιτζάνι τσαγιού τυρί κρέμα</span><br /><span style="font-size: medium;">¼ κουταλιά του γλυκού πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 πρέζα αλάτι</span></p>
<p> </p>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-8 λεπτά και στραγγίζετε. Μην τις αφήσετε να μαλακώσουν πολύ τις θέλουμε αλ ντέντε. Σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό στην οποία έχετε διαλύσει τον κύβο λαχανικών, βράζετε το σπανάκι και το πράσο μαζί με τα μανιτάρια.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια προσθέτετε το βούτυρο. Αποσύρετε από τη φωτιά και ρίχνετε μέσα στο μείγμα το τυρί κρέμα. Ανακατεύετε πολύ καλά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ρίχνετε όλο το μείγμα σε μια βαθιά πιατέλα, αφού ανακατέψτε με τα λιγκουϊνι.</span></p>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα