Φιλέτο τιλάπιας με χαμηλούς υδατάνθρακες

2 Ιανουαρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

4 φιλέτα τιλάπιας 170 γραμμάρια
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 φλιτζάνι πιπεριά κίτρινη ψιλοκομμένη
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 κουταλάκι του γλυκού πάστα τσίλι

 

 

Εκτέλεση

Λαχταριστό και μυρωδάτο ψάρι ψητό στο φούρνο με χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο κατάλληλο για διαβητικούς

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Απλώνετε ένα αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί και ραντίζετε με λίγο λάδι.
Τοποθετήστε τα φιλέτα τιλάπια στο αλουμινόχαρτο και πασπαλίζετε με αλάτι.
Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε την κίτρινη πιπεριά, ντομάτα και πάστα τσίλι. Απλώστε  το μείγμα ομοιόμορφα πάνω από κάθε φιλέτο.
Ψήστε για 12 έως 15 λεπτά.


Διατροφική Ανάλυση ανά μερίδα
Θερμίδες: 180
Ολικό λίπος: 3 γραμμάρια
Κορεσμένα λιπαρά: 1 γραμμάρια
Χοληστερόλη: 85 mg
Νάτριο: 235 mg
Σύνολο Υδατάνθρακες: 4 γραμμάρια
Φυτικές ίνες: 0,5 γραμμάρια
Πρωτεΐνη: 35 γραμμάρια

 



Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ