Σαλάτα με σαγκουϊνι και παντζάρια

2 Ιανουαρίου 2014

Υλικά

Για 4-6 άτομα

500 γραμμάρια παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε κύβους
2 ντομάτες κομμένες
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι φρέσκο άνηθο
1 σαγκουϊνι κομμένο σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά μαζί το λάδι, ξύδι, το χυμό λεμονιού και τον άνηθο. Αλατοπιπερώνουμε.

Σε άλλο μπολ, ανακατεύουμε τις ντομάτες, τα παντζάρια, το σέλινο και το κρεμμύδι.
Βάζουμε σε σαλατιέρα, περιχύνουμε με το μείγμα λαδιού και τις φέτες από το σαγκουίνι και σερβίρουμε.



Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ