Ντιπ με τσένταρ και πιπεριά

2 Ιανουαρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

90 γραμμάρια πράσινες καυτερές πιπεριές κομμένες
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά κομμένη
90 γραμμάρια τσένταρ
Λίγη γουορτσεστερσάιρ σος
Λίγη ταμπάσκο σως
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Αλάτι
Πιπέρι

 

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μείγμα αφράτο. Το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα προτού σερβίρουμε.

 



Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ