Φόρεσε το γούνινο γιλέκο σου έξυπνα

2 Ιανουαρίου 2014

Λατρεύετε από πολλούς για έναν πολύ καλό λόγο. Εχτός του ότι είναι πολύ ζεστό, είναι ένα κομμάτι που θα κάνει τη διαφορά και ταιριάζει με πολλά σύνολα. Αν το συνδυάζεις πάντα με τον ίδιο τρόπο ή ακόμα δεν έχεις βρει τρόπο να το φορέσεις, είσαι στο σωστό σημείοκαθώς εδώ θα σου δείξουμε τους 3 καλύτερους τρόπους να το φορέσεις στο γραφείο, στη βόλτα και για τη βραδινή σου έξοδο.


Work

Αντί να φορέσεις άλλο ένα πουλόβερ κάτω από το παλτό σου και να μην μπορείς να κουνήσεις τα χέρια σου, εμείς βρήκαμε ένα άλλο τρόπο να φορέσεις το γούνινο γιλέκο σου στη δουλειά. Διάλεξε ένα στο χρώμα του παλτού σου, κατά προτίμηση ένα που θα φτάνει μέχρι κάτω από τους γοφούς σου. Θα σε κρατήσει ζεστή αλλά και στυλάτη.

 

Play

Για την επόμενη έξοδό σου μην βάλεις πάλι το φόρεμα που διαλέγεις συνήθως. Δοκίμασε αυτό τον ιδιαίτερο συνδυασμό χρωμάτων. Ένα πολύ πιο χαρούμενο και παιχνιδιάρικο σύνολο με το οποίο σίγουρα θα είσαι η μοναδική.

 

Weekend

Ένα σύνολο κατάλληλο για τις εξωτερικές σου δουλειές αλλά και για μια βόλτα. Κλασσικά στοιχεία, άνετα παπούτσια αλλά όλη τη διαφορά τη κάνει το γιλέκο με το οποίο θα παραμείνετε ζεστές και άνετες.

 

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ