Ο Ομπάμα έστειλε δώρο σε λάθος γυναίκα

3 Ιανουαρίου 2014

Στο άκουσμα της είδησης πως ο Μπαράκ Ομπαμα έστειλε δώρο σε λάθος γυναίκα, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς πως πρόκειται για ένα από τα- πολλά τον τελευταίο καιρό- στραβοπατήματα του Αμερικανού προέδρου που εκνευρίζουν την Πρώτη Κυρία. Σε αυτή την περίπτωση όμως είναι αθώος. Γιατί όπως αποδείχθηκε λάθη συμβαίνουν ακόμη και στην παράδοση των δώρων της πρώτης οικογένειας των ΗΠΑ.

Μία άγνωστη γυναίκα διαπίστωσε έκπληκτη πως είχε λάβει δώρο από τους Ομπάμα. Επειτα από μία μικρή έρευνα, ανακάλυψε πως αυτό προοριζόταν για μία οικογενειακή τους φίλη, αλλά το ταχυδρομείο είχε καταφέρει να τα κάνει... μπάχαλο.

Η Αλέιν Εκλαντ Τσερτς από το Ιλινόις παρέλαβε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το δέμα που περίμενε από τον γαμπρό της. Το κουτί ήταν κατεστραμμένο, αλλά είχε μία έκπληξη. Ενα επιπλέον δώρο με μία χειρόγραφη κάρτα που ανέφερε «από τον Μπαράκ, την Μισέλ και τα κορίτσια».

Οπως διαπιστώθηκε, όταν το δικό τους δέμα καταστράφηκε, στην προσπάθειά τους να το... συμμαζέψουν οι υπάλληλοι του ταχυδρομείου έβαλαν κατά λάθος μέσα και ένα άλλο πακέτο. Εκείνο που είχε φύγει από το Λευκό Οίκο για την «Mama Kaye», δηλαδή την Ελεανορ Γουίλσον, που είναι η νονά της Σάσα και της Μαλία, των κορών του Ομπάμα.

Το «προεδρικό» πακέτο περιελάμβανε προσωπικές φωτογραφίες. Οταν η Τσερτς διαπίστωσε το λάθος, εντόπισε την σωστή παραλήπτρια του δέματος των Ομπάμα και επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά. Οπως αποδείχθηκε, οι κόρες των Ομπάμα στέλνουν κάθε χρόνο ένα άλμπουμ στη νονά τους.

Η Τσερτς αρνήθηκε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες, από σεβασμό στην Γουίλσον, ενώ ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε στο Associated Press πως όντως το πακέτο είχε σταλεί από τους Ομπάμα, αλλά έφτασε σε λάθος χέρια.

γυναικα, ομπαμα, δωρο, λαθος


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
T. S. Eliot
Η Σκέψη της ημέρας
T. S. Eliot