«Νice ’n’ Easy»: βιο-ανήσυχα… γκουρμέ

6 Ιανουαρίου 2014

Πόσες γευστικές κουλτούρες/φιλοσοφίες χωράνε σε ένα μενού; Αν εκτιμώ κάτι περισσότερο από τα υπόλοιπα στο «Nice ’n’ Easy», αυτό είναι ότι στην κουζίνα του «συγκατοικούν» αναφορές στην Ελλάδα και στον κόσμο, ψαγμένα λαχανικά και κρέατα, πολλά και διάφορα superfoods, ζυμαρικά από ζέα και μια περιρρέουσα διάθεση φιλικά γκουρμέ. 
Αυτήν τη φορά, ας πούμε, πέτυχα μια φοβερή σαλάτα με οργανικό kale –ένα φυλλώδες λαχανικό της οικογένειας του λάχανου– και άλλες πρασινάδες, φινόκιο, φακές Εγκλουβής, κινόα και φρέσκο τόνο με πορτοκαλο-μουσταρδένιο dressing. Προσαρμοσμένη στα τελευταία διατροφικά/υγιεινά trends, πλούσια, δροσερή, θρεπτική, είναι ένα γεύμα από μόνη της. Ύστερα από ένα πολύ ευχάριστο new style sashimi τόνου και σολομού, μια κλασική, σωστά ψημένη ταλιάτα (Wagyu skirt ) με λάδι τρούφας κι ένα αξιολογότατο μπέργκερ με κιμά από βιολογικό μοσχάρι και Waguy onglet, ήρθε μια πολύ καλοφτιαγμένη μους μαύρης σοκολάτας με stevia, κρέμα αμυγδάλου, κανέλα, μέλι, νιφάδες αλόης και acai berries – και… 221 θερμίδες (όταν ένα cookie από το κουτί που έχω στο γραφείο μου έχει 112 ).
Είναι απλώς ένα cafe-restaurant, αλλά καθετί μπορεί να πάει πολύ πέρα από τα «όρια» της κατηγορίας του. 

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι, 2103617201. Τιμή: € 20-30



Πηγη www.athinorama.gr



ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ