Καμμένος έξαλλος: Θα τσακίσω Ψυχάρη και Μπόμπολα, θα κάνω αγωγή σε Αδωνι και Πορτοσάλτε

7 Ιανουαρίου 2014

Οι καταγγελίες για το εξοχικό της πεθεράς του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία εξοργίζουν τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο οποίος μαινόμενος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ λέγοντας πως η πεθερά του πήρε την επιδότηση πριν παντρευτεί ο ίδιος την κόρη της και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Έπρεπε η πεθερά μου να γνωρίζει το 2003 ότι θα κάνει εμένα γαμπρό το 2004;»

Πρειδοποίησε ότι θα κάνει αγωγές στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε και πρόσθεσε ότι δέχεται πλήγματα από τους εκδότες Μπόμπολα και Ψυχάρη λέγοντας χαρακτηριστικά»: «Δεν εκβιάζομαι, θα τους τσακίσω, και ας με κάψουν ζωντανό… ούτε θα κάνω συμβιβασμό για τίποτα».

Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι η πεθερά του εξέδωσε εκατοντάδες αποδείξεις, ενώ για την απόδειξη που της εχει κόψει ο ίδιος είπε ότι είχε φιλοξενήσει στον ξενώνα δημοσιογράφους κατά τη θητεία του ως υφυπουργός Ναυτιλίας, για τις εκδηλώσεις της «Ικαριάδας», και πλήρωσε τα έξοδα από την τσέπη του.

Η πρώτη αντίδραση από τον ΔΟΛ ήρθε από τον γνωστό δημοσιογράφο των ΝΕΩΝ Γιώργο Παπαχρήστο, που με ένα tweet, χωρίς να αναφέρει το όνομα του Πάνου Καμμένου, σημειώνει «Βρίζεις,απειλείς,συκοφαντείς, απαξιώνεις, και επιπλέον κάνεις και τον ήρωα! Κι όλα αυτά για να αποφύγεις τις απαντήσεις. Ως πότε,πιστεύεις;»


Πηγή: www.onnews.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας