Θα δοκιμάζατε να βάλετε χρωματιστή μάσκαρα;

7 Ιανουαρίου 2014

Η χρωματιστή μάσκαρα είναι μια ιδιαίτερη επιλογή πο μπορεί πολύ εύκολα να τραβήξει τα βλέμματα. Επιλογές υπάρχουν πολλές σε χρώματα αλλά και σε εταιρείες. Μπορείται να διαλέξετε μια μάσκαρα σε έντονα χρώματα που θα κάνουν μεγάλη διαφορά στο χρώμα των ματιών σας και καμιά φορά αποτελούν ένα μικρό ρίσκο αλλά μπορείται να διαλέξετε και ένα καφέ ή μπλέ που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται σχεδόν φυσικές και να κολακέψουν το χρώμα των ματιών σας. 


Δείτε τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να το δοκιμάσετε:

1. Καταρχήν βάλτε μάσκαρα τόσο στις πάνω, όσο και στις κάτω βλεφαρίδες και κάντε τα μάτια σας εντυπωσιακά. Για καστανά μάτια προτιμήστε μια μωβ ή μια πράσινη απόχρωση, για πράσινα μάτια επίσης μια μωβ, ενώ για να τονίσετε τα μπλε μάτια προτιμήστε μια έντονη μπλε μάσκαρα ή μια φούξια. Αν σας φαίνεται υπερβολικό να βάλετε χρώμα τόσο πάνω, όσο και κάτω, περιοριστείτε στις πάνω βλεφαρίδες.

2. Η χρωματιστή μάσκαρα είναι αρκετά εντυπωσιακή και τολμηρή από μόνη της, επομένως κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας απλό, φορώντας μια ουδέτερη σκιά ματιών και μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner.


3. Για ένα pool party ή ένα beach party προτιμήστε απλά μια αδιάβροχη χρωματιστή μάσκαρα σε συνδυασμό με την αντιηλιακή σας κρέμα και κάντε το βλέμμα σας παιχνιδιάρικο και καθηλωτικό.

4. Τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε τη χρωματιστή μάσκαρα με μια μαύρη. Για να το πετύχετε αυτό, περάστε όλη την επιφάνεια των βλεφαρίδων σας με μαύρη μάσκαρα και βάλτε λίγη χρωματιστή στο τελείωμα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +37731 - adTechUnit 5
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Maxwell Maltz
Η Σκέψη της ημέρας
Maxwell Maltz
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...
Αποκωδικοποιώντας την αγκαλιά...
Όταν βλέπω ανθρώπους να αγκαλιάζονται...