Όλοι λατρεύουν τις πέρλες του οίκου Chanel

7 Ιανουαρίου 2014

O οίκος Chanel πραγματικά ξέρει τι πρέπει να κάνει για να δημιουργήσει αξεσουάρ που όλο θα θέλουν. Τα κοσμήματα και οι τσάντες που ο Karl Lagerfeld και οι υπόλοιποι σχεδιαστές έστειλαν στη πασαρέλα για άλλη μια χρονιά έχουν εμφανιστεί σε όλα τα περιοδικά και σε όλους τους celebrities. 

Την άνοιξη του 2013, ο γαλλικός οίκος έφερε την τσάντα που μοιάζει με hula hoop, η οποία κατά τον Lagerfeld προοριζόταν για τη παραλία. Παρόλο που δεν την είδαμε καθόλου αυτή τη τσάντα στη παραλία, την είδαμε στις σελίδες όλων των μεγάλων περιοδικών (και μάλιστα με πολύ ενδιαφέρον styling).

Η Chanel ξανά έκανε, με ένα κολιέ αυτή τη φορά. Η διαφορά σε αυτό το κολιέ, που το κάνει τόσο ιδιαίτερο, είναι το γεγονός ότι στις άκρες του έχει δυο μεγάλες πέρλες, με τη μια πέρλα πιο μεγάλη από την άλλη (η σειρά έχει επίσης σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια). Είμαστε μόλις λίγες μέρες και το κόσμημα αυτό έχει καταφέρει να βρίσκετε ήδη σε τρία εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών. Vogue Italia για το τεύχος Ιανουαρίου, Vogue Australia πάλι για το τεύχος Ιανουαρίου και Harper's Bazaar UK για το τεύχος Φεβρουαρίου.

 


Ο Lagerfeld δήλωσε ότι αυτό το κολιέ είναι το αγαπημένο του κόσμημα καθώς μοιάζει με ακουστικά και είναι πολύ κολακευτικό καθώς φωτίζει όμορφα το πρόσωπο της κοπέλας που το φοράει. Σίγουρα φώτισε το πρόσωπο της Miley Cyrus που φόρεσε το κολιέ στα Bambi Awards στη Γερμανία και η οποία είναι μεγάλη θαυμάστρια του οίκου.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ