Ξεσαλώνει στη χλιδάτη βίλα της Oprah ενώ ο Obama παγώνει στις ΗΠΑ

8 Ιανουαρίου 2014

Την ώρα που αναζωπυρώνονται τα σενάρια που θέλουν το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ να βρίσκεται στα πρόθυρα του διαζυγίου η Πρώτη κυρία των ΗΠΑ συνεχίζει τις διακοπές της στη χλιδάτη βίλα της Οπρα Γουίνφρι στη Χαβάη.

Ο Λευκός Οίκος επιχείρησε με αρκετή δόση χιούμορ να δικαιολογήσει τις παρατεταμένες διακοπές της Μισέλ στη Χαβάη, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Μισέλ Ομπάμα, ως τμήμα του δώρου γενεθλίων που θα λάβει στις 17 Ιανουρίου (γίνεται τότε 50 ετών) από τον Αμερικανό πρόεδρο, θα μείνει στη Χαβάη για να περάσει λίγο καιρό με φίλους εν όψει των γενεθλίων της».
Η Μισέλ δείχνει να ξεφαντώνει σε πάρτι, έχοντας στο πλευρό της την "πάπισσα" της αμερικανικής TV, Όπρα και απολαμβάνει τη μοναξιά της, αφού εκτός από το σύζυγό της, και οι δύο κόρες της, Μάλια και Σάσα, βρίσκονται στην Ουάσινγκτον.

Σύμφωνα με τη Huffington Post, λιμουζίνες και μυστικοί πράκτορες εθεάθησαν χθες στο Μάουι, έξω από τη βίλα της Οπρα. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου απολαμβάνει στη Χαβάη την παρέα της Όπρα.- See more at: http://elita.philenews.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...