Η Bild "έσωσε" σκυλίτσα στον Κηφισό!

8 Ιανουαρίου 2014

Σε επίδειξη κιτρινισμού επιδίδεται για ακόμη μια φορά η γερμανική εφημερίδα με ένα δημοσίευμα που προκαλεί εκ νέου την ελληνική κοινωνία, αφήνοντας αιχμές για την έλλειψη ευαισθησίας των Ελλήνων πολιτών απέναντι στα αδέσποτα ζώα.

Η εφημερίδα φέρεται να αγωνιά για το μέλλον μιας σκυλίτσας που Γερμανοί τουρίστες εντόπισαν στην Εθνική Οδό.

Συγκεκριμένα η Bild γράφει:

«Επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε τη Νίκη. Η σκυλίτσα βρέθηκε εντελώς εκτεθειμένη στην Εθνική Οδό. Ήταν φρικτά αδυνατισμένη ενώ είχε και μία επικίνδυνη και επώδυνη μόλυνση στο αυτί. Γερμανοί τουρίστες την εντόπισαν και την έφεραν στη Γερμανία.

Η Νίκη τώρα φιλοξενείται στο Sonnenhof (χώρος φιλοξενείας αδέσποτων σκύλων), όπου έχει ήδη αρχίσει να παίρνει βάρος, ενώ απολαμβάνει τη ζωή της σε συνθήκες ελευθερίας, χωρίς φόβο και πείνα. Οι λοιμώξεις της έχουν αντιμετωπιστεί με επιτυχία και έχουν ήδη υποχωρήσει.

Η Νίκη είναι ένα φιλικό σκυλί που λαχταρά για αγάπη και στοργή. Θέλετε να της τη δώσετε;» ρωτά η εφημερίδα τους αναγνώστες και δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον χώρο φιλοξενίας Sonnenhof, αφήνοντας ξεκάθαρα αιχμές για την "ανυπαρξία" αισθημάτων και δομών των Ελλήνων που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να φροντίσουν την... Νίκη. 

 

Πηγή: www.enikos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...