Παντζαροσαλάτα με αρακά

9 Ιανουαρίου 2014

Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
150 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
5 αγγουράκια τουρσί
300 γραμμάρια αρακά κονσέρβα ή φρέσκο βρασμένο και στραγγισμένο καλά
1 βάζο παντζάρια στραγγισμένα ή φρέσκα βρασμένα και ψιλοκομμένα

 

 

 

Εκτέλεση

Αν έχετε κατεψυγμένο αρακά τότε τον βράζετε σε άφθονο νερό για 15 λεπτά. Στη συνέχεια βράζουμε τα παντζάρια για 40 λεπτά, στραγγίζουμε και ξεφλουδίζουμε.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον αρακά, παντζάρια κομμένα σε κύβους, τουρσί ψιλοκομμένο, κρεμμύδια ψιλοκομμένα και το γιαούρτι καλά.

Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει 30 λεπτά πριν σερβίρουμε τη σαλάτα μας.
 

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 55 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Τα νέα της ημέρας
11:39 Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ