Παντζαροσαλάτα με αρακά

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">150 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό</span><br /><span style="font-size: medium;">5 αγγουράκια τουρσί</span><br /><span style="font-size: medium;">300 γραμμάρια αρακά κονσέρβα ή φρέσκο βρασμένο και στραγγισμένο καλά</span><br /><span style="font-size: medium;">1 βάζο παντζάρια στραγγισμένα ή φρέσκα βρασμένα και ψιλοκομμένα</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Αν έχετε κατεψυγμένο αρακά τότε τον βράζετε σε άφθονο νερό για 15 λεπτά. Στη συνέχεια βράζουμε τα παντζάρια για 40 λεπτά, στραγγίζουμε και ξεφλουδίζουμε.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον αρακά, παντζάρια κομμένα σε κύβους, τουρσί ψιλοκομμένο, κρεμμύδια ψιλοκομμένα και το γιαούρτι καλά.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει 30 λεπτά πριν σερβίρουμε τη σαλάτα μας.</span><br /><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 55 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα