Μους λευκής σοκολάτας

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Για 2-4 άτομα</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">300 γραμμάρια κουβερτούρα λευκής σοκολάτας</span><br /><span style="font-size: medium;">500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά</span><br /><span style="font-size: medium;">1 καψουμα βανίλια σκόνη</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε μπέν μαρι λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει ελαφρά. Στη συνέχεια χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο κάδο του μίξερ μέχρι να αποκτήσει μια παχύρρευστη μορφή λίγο πριν γίνει σφικτή σαντιγί.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Κατεβάζουμε το μείγμα της κρέμας γάλακτος και ενώνουμε με μια μαρίζ την λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με τη βανίλια ανακατεύοντας απαλά. Βάζουμε τη μους σε ποτήρια και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα