Μους λευκής σοκολάτας

9 Ιανουαρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

300 γραμμάρια κουβερτούρα λευκής σοκολάτας
500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
1 καψουμα βανίλια σκόνη

 

 

 

Εκτέλεση

Σε μπέν μαρι λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει ελαφρά. Στη συνέχεια χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο κάδο του μίξερ μέχρι να αποκτήσει μια παχύρρευστη μορφή λίγο πριν γίνει σφικτή σαντιγί.

Κατεβάζουμε το μείγμα της κρέμας γάλακτος και ενώνουμε με μια μαρίζ την λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με τη βανίλια ανακατεύοντας απαλά. Βάζουμε τη μους σε ποτήρια και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φράντς Κάφκα
Η Σκέψη της ημέρας
9:10 Φράντς Κάφκα