Ξέφρενοι πανηγυρισμοί των Παλαιστινίων για τον θάνατο του Σαρόν

12 Ιανουαρίου 2014

Στους δρόμους της Ραμάλα στη Δυτική Όχθη, προκειμένου να γιορτάσουν τον θάνατο του τέως πρωθυπουργού του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν ξεχύθηκαν το Σάββατο εκατοντάδες Παλαιστίνιοι.

Κάποιοι κερνούσαν γλυκά τους περαστικούς και τους οδηγούς, άλλοι έβαλαν φωτιά σε φωτογραφίες του Σαρόν στις οποίες απεικονιζόταν ο τέως ηγέτης του Ισραήλ με ένα απαγορευτικό σήμα μπροστά του.
«Οι συμμετέχοντες στους εορτασμούς είπαν ότι θεωρούν τον θάνατο του Σαρόν ως την αρχή της κατάρρευσης του Ισραηλινού κράτους, ανοίγοντας τον δρόμο προς την ελευθερία» αναφέρει το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Σάφα.

Ο Σαρόν διέπραξε ακρότητες» σε βάρος των Παλαιστίνιων και πλέον είναι αντιμέτωπος με την τιμωρία «του Θεού» δήλωσε ο Τζαμάλ Μουχάισεν, μέλος της κεντρικής επιτροπής της Φάταχ, σε δηλώσεις του στο Γερμανικό Πρακτορείο από τη Ραμάλα και πρόσθεσε: «Σήμερα βρίσκεται στα χέρια του Θεού». «Θα τιμωρηθεί για τα εγκλήματα τα οποία διέπραξε εναντίον του παλαιστινιακού λαού, ειδικά στη Σάμπρα και στη Σατίλα», πρόσθεσε το στέλεχος αυτό της Φάταχ, που θεωρείται προσκείμενο στον Αμπάς

 


Η Ραμάλα γέμισε από Παλαιστινίους που πανηγύριζαν τον θάνατο του Σαρόν
Η Ραμάλα γέμισε από Παλαιστινίους που πανηγύριζαν τον θάνατο του Σαρόν


Ξέφρενοι ήταν οι πανηγυρισμοί και σε καταυλισμό προσφύγων από την Παλαιστίνη στον Λίβανο, όπου κάποιοι από αυτούς πυροβόλησαν στον αέρα, προκειμένου να δείξουν τη χαρά τους για τον θάνατο του Ισραηλινού πολιτικού.

Πανηγυρισμοί σε καταυλισμό Παλαιστινιων προσφύγων στον Λίβανο
Πανηγυρισμοί σε καταυλισμό Παλαιστινιων προσφύγων στον Λίβανο
 
 
Πηγή: www.madata.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Λάο Τσε
Η Σκέψη της ημέρας
Λάο Τσε
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...