Βαφτίζουν τους δημοτικούς αστυνομικούς «εφοριακούς» για να κάνουν ελέγχους

14 Ιανουαρίου 2014

Με κάθε τρόπο επιχειρείται να ενισχυθεί το δυναμικό των Εφοριών και από το υπουργείο Οικονομικών, αφού τα τελευταία χρόνια το προσωπικό στις εφορίες έχει αποδεκατιστεί λόγω του κύματος συνταξιοδοτήσεων.

Ετσι μία λύση που προτάθηκε, όπως γράφει και το capital.gr είναι οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί οι οποίοι θα «βαφτιστούν» εφοριακοί. Ηδη οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει για την μετάταξη στις εφορίες περίπου 150 πρώην δημοτικών αστυνομικών οι οποίοι βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και διαθέτουν πτυχία οικονομικής και νομικής κατεύθυνσης. Με την μεταφορά τους στις εφορίες θα ασχοληθούν κατά κύριο λόγο με ελεγκτικό έργο και εισπρακτικές διαδικασίες, δηλαδή στα τμήματα Ελέγχου και Δικαστικού των Εφοριών.

Εκτός από τους παραπάνω το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να προσλάβει άλλους 300 πτυχιούχους οικονομικής και νομικής κατεύθυνσης από τον πίνακα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ παλαιότερου διαγωνισμού ενώ βρίσκεται στα σκαριά και νέος διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη εντός του έτους άλλων 700 υπαλλήλων για τις εφορίες.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...