Η σοκαριστική ιστορία της 21χρονης που τη βίαζε ο μπαμπάς της " «Ο μπαμπάς μου με βίαζε και μου έλεγε: Καλύτερα εγώ παρά κάποιος άλλος»

14 Ιανουαρίου 2014

Ανατριχίλα προκάλεσε η ομολογία μιας 21χρονης κοπέλας από την περιοχή Lincolnshire της Βρετανίας, την οποία βίαζε ο μπαμπάς της από την ηλικία των 12 ετών.

Η νεαρή αποφάσισε να μιλήσει για το δράμα που έζησε όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να βοηθήσει τυχόν άλλες κοπέλες που βιώνουν τέτοιες καταστάσεις

«Άρχισε να με κακοποιεί σεξουαλικά σε ηλικία 12 ετών. Με τον τρόπο του με είχε πείσει ότι είναι κάτι φυσιολογικό όλο αυτό που συνέβαινε», εξηγεί σήμερα, ενώ θυμάται την φρίκη που ένιωσε την πρώτη φορά.

«Καλύτερα να σε ξεπαρθενιάσω εγώ παρά ένας τυχαίος σε κάποιο ξενοδοχείο», της είχε πει τότε.

Όπως λέει σήμερα η Gemma Schembri της πήρε δύο χρόνια για να καταλάβει πώς όλο αυτό είναι παράλογο, αφού «η μαμά μου δεν μου είχε μιλήσει ποτέ για την σεξουαλική κακοποίηση και δεν καταλάβαινα ότι είναι κακό».

Βέβαια, παρόλα αυτά, σύμφωνα με το star, κάτι μέσα της την εμπόδιζε να το πει στην μαμά της. Σήμερα αποκαλύπτει την τραγική ιστορία της, για να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερες ανήλικες κοπέλες μπορεί.

 Πηγή: www.gazzetta.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ