Η 32χρονη καλλονή σύντροφος του Σάκη Μπουλά μιλά για την περιπέτεια της υγείας του

15 Ιανουαρίου 2014

Για τον σύντροφό της Σάκη Μπουλά, την περιπέτεια της υγείας του, τη διαφορά ηλικίας αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου, μίλησε η καλλονή νεαρή ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η 32χρονη ηθοποιός, που είναι από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας του Σάκη Μπουλά στο πλευρό του, τόνισε πως αυτό που κάνει την γεμίζει και το γουστάρει πολύ.

«Ο καθένας κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του. Αυτό που κάνω εγώ, το κάνω για να είμαι και εγώ καλά. Είμαι καλά με αυτό που κάνω, και γουστάρω πολύ. Ο καθένας από εμάς έχει στην οικογένεια, στον περίγυρο και στο φιλικό του περιβάλλον, κάποιον άνθρωπο που έχει κάποιο πρόβλημα είτε αυτό είναι ψυχολογικό, είτε σωματικό. Η ζωή στα φέρνει έτσι, που βρίσκεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Ούστα αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός γάμου λέγοντας πως δεν είναι κάτι το οποίο σκέφτεται αυτή τη στιγμή. «Οταν και αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει τη σωστή στιγμή», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα της διαφοράς ηλικίας τονίζοντας πως «εξαρτάται ποιον έχεις απέναντι σου. Αν είναι ένας άνθρωπος απενοχοποιημένος και χωρίς κόμπλεξ, δεν υπάρχει πρόβλημα».

 

Πηγή: www.dete.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ