Μεσογειακή τάρτα με σπανάκι και φέτα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">200 γραμμάρια σπανάκι</span><br /><span style="font-size: medium;">200 γραμμάρια φέτα ψιλοκομμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 φλιτζάνι φρέσκο κρεμμυδάκι , ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος ( 125 ml )</span><br /><span style="font-size: medium;">4 αυγά</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Tabasco</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο</span><br /><br /><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.</span><br /><span style="font-size: medium;">Βουτυρώνετε ένα στρογγυλό ταψί 32 εκ.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε το σπανάκι και το ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ.</span><br /><span style="font-size: medium;">Τρίβουμε τη φέτα πάνω από τα φύλλα και προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Σε ένα άλλο μπολ , χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με τα αυγά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέστε το μείγμα του αυγού στο μπολ με το σπανάκι μαζί με το tabasco και το μοσχοκάρυδο.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ανακατέψτε μια αφορά και ρίχνετε στη βουτυρωμένη φόρμα.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 – 35 λεπτά.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα