Ριγκατόνι με τσένταρ και κασέρι

17 Ιανουαρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

250 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά
500 γραμμάρια ριγκατόνι
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
50 γραμμάρια τσένταρ τριμμένο

 

 

 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ριγκατόνι για περίπου 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνεχεία τις στραγγίζουμε καλά.

Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα μαζί με τα στραγγισμένα ριγκατόνι, ανακατεύουμε απλά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και σερβίρουμε.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ