Γεμιστά μανιτάρια με μπέικον και τυριά

17 Ιανουαρίου 2014

Υλικά

Για 4-6 άτομα

Για τα μανιτάρια
225 γραμμάρια μανιτάρια portobello
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 σκελίδα σκόρδο
60 γραμμάρια τυρί τσένταρ
2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες

Για την επικάλυψη
1/2 κούπα θρύμματα ψωμιού
1/4 κούπας τριμμένη παρμεζάνα
2 κλωναράκια θυμάρι

 

 

 

Εκτέλεση

Ξεκινήστε με προθέρμανση του φούρνου στους 220 βαθμούς και αφαιρώντας τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Στη συνέχεια ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, σκόρδο, μπέικον σε μικρά κομματάκια και τα σοτάρετε σε ζεστό τηγάνι για 5 λεπτά.
Μετά ανακατεύετε το μείγμα του μπέικον με το τυρί τσένταρ και αφήνετε στην άκρη.
Συγχρόνως ανακατεύετε σε ένα μπολ τα θρύμματα ψωμιού, τη παρμεζάνα.

Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα μανιτάρια και καλύπτετε με το μείγμα ψωμιού.
Ψήστε για 20 λεπτά με αντιστάσεις στους 220 βαθμούς.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Τα νέα της ημέρας
11:39 Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Γιατί δε φεύγουμε από σχέσεις που μας κάνουν κακό
Καλησπερα σας ειμαι 25 χρονων και εχω μια...
Σχέση: Όταν ο άνδρας δε θέλει να είστε συνέχεια μαζί
Καλησπερα σας ονομαζομαι εφη και ειμαι 33...