Φωτογραφία του Ολάντ και με τις τρεις ερωμένες του μαζί -Το «δολοφονικό» βλέμμα της Γκαγιέ στην Τριερβελέρ

17 Ιανουαρίου 2014

Το γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Γάλλο πρόεδρο και με τις... τρεις γυναίκες της ζωής του: Την πρώην συντροφό του και μητέρα των παιδιών του Σεγκολέν Ρουαγιάλ, την επίσημη τωρινή συντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ και τον κρυφή ερωμένη του Ζουλί Γκαγιέ.

Το στιγμιότυπο αυτό προέρχεται από την προεκλογική εκστρατεία του Ολάντ το 2012 και ο φωτογραφικός φακός κατόρθωσε σε ένα καρέ να απαθανατίσει τον Ολάντ και με τις τρεις γυναίκες του. Την Σεγκολέν Ρουαγιάλ που κάθεται μερικές  θέσεις πιο δεξιά του νυν Γάλλου προέδρου, την Τριερβελέρ που στέκεται μπροστά από τον Ολάντ και έχει σκύψει προς το μέρος του ψιθυρίζοντάς του κάτι και η Ζουλί Γκαγιέ που τους «καρφώνει» με το βλέμμα της και κάθεται δυο σειρές πιο πίσω.

Πήρε χάπια η Τριερβελέρ

Πάντως, όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, η Βαλερί Τριερβελέρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όχι γιατί απλά υποφέρει από κατάθλιψη αλλά γιατί μόλις έμαθε για την απιστία του συντρόφου της πήρε μια χούφτα χάπια.

Εντωμεταξύ ο Φρανσουά Ολάντ δεν την έχει επισκεφθεί ακόμη στο νοσοκομείο παρά περιορίστηκε στο να της στείλει λουλούδια και σοκολατάκια.

Δημοσιογράφος, πάντως, που μίλησε με την Τριερβελέρ αποκάλυψε στο RTL ότι «ήταν οι γιατροί που απαγόρευσαν στον Γάλλο πρόεδρο να την επισκεφθεί. Είναι πάγια πρακτική σε περιπτώσεις ψυχολογικής πίεσης. Ο ασθενής βρίσκεται σε περιορισμό και μια απόσταση από την καθημερινότητα για να γίνει καλύτερα».

Παράλληλα, το περιοδικό Closer δημοσιεύει σήμερα μια φωτογραφία της Ζουλί Γκαγιέ στην οποία απεικονίζεται να συνομιλεί με τον γιο του Φρανσουά Ολάντ και της Σεγκολέν Ρουαγιάλ.Πηγή:www.news123.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φοβία αεροπλάνου: Τρόποι αντιμετώπισης
Η φοβία για τα αεροπλάνα αποτελεί ένα...
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...