Nokia A110 (aka Normandy): Νέα φωτογραφία και screenshot από το περιβάλλον του Android smartphone

Οι διαρροές για το περιβόητο Android smartphone της Nokia (Nokia A110 ή Nokia Normandy) συνεχίζονται, με τον @evleaks να δημοσιεύει νέο render και screenshots από το περιβάλλον της συσκευής που εμφανώς ακολουθεί το μοτίβο του Windows Phone OS.

Διακρίνονται εφαρμογές όπως Nokia Here, Twitter, Skype, Internet, Camera κ.ά., αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν η Microsoft θα επιλέξει το δικό της κατάστημα εφαρμογών ή αν θα ζητήσει άδεια από τη Google για ενσωμάτωση του Google Play. Θα μου πείτε, εδώ δεν είναι καν βέβαιο αν θα περάσει στο στάδιο παραγωγής… Πάντως, στην περίπτωση που η Microsoft κάνει την έκπληξη και κυκλοφορήσει το Android smartphone, τότε θα απευθυνθεί στη low-end αγορά.

Σύμφωνα με τις φήμες και τις διαρροές, το Nokia Normandy θα μοιάζει σχεδιαστικά με τα smartphones της σειράς Lumia (πολυκαρβονικό περίβλημα και τα κλασικά κουμπιά για ρύθμιση έντασης και ενεργοποίηση), ενώ η ιστοσελίδα TheVerge ισχυρίζεται ότι θα διαθέτει οθόνη 4”, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4, μνήμη RAM 512MB, αποθηκευτικό χώρο 4GB (επέκταση με microSD), κάμερα 3MP και dualSIM.

[via]

Σχετικά άρθρα