Κεφαλογιάννη: Από το 2015 η «λευκή εβδομάδα»

17 Ιανουαρίου 2014
Στο θέμα της «λευκής εβδομάδας» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η υπουργός Τουρισμού μιλώντας στονrealfm 97,8 και στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή.  

«Η πρόταση αυτή εξετάζεται διότι έχει πάρα πολλές παραμέτρους. Προφανώς, η μία και πιο σημαντική παράμετρος είναι το πως θα το διαχειριστεί το υπουργείο Παιδείας. Οπως έχουμε δει δεν είναι έτοιμο γι’ αυτή τη σχολική χρονιά», τόνισε η κ. Κεφαλογιάννη. Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να δούμε κατά πόσο θα μπορέσει να το προετοιμάσει ως πιλοτική εφαρμογή για την επόμενη σχολική χρονιά μέσα στα πλαίσια και της αναδιάταξης της σχολικής περιόδου. Θα πρέπει να διευθετηθούν πρώτα όλα τα κρίσιμα θέματα που έχουν να κάνουν με τα εκπαιδευτικά ζητήματα».

Συνέχισε δε λέγοντας: «Για μας, στο υπουργείο Τουρισμού, οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να στηρίξει τον εσωτερικό τουρισμό, οποιαδήποτε πρωτοβουλία μπορεί να δώσει μία δυνατότητα να στηρίξουμε την περιφέρεια βεβαίως και είναι κάτι που το βλέπουμε θετικά». Παράλληλα, η υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε τόσο στα εκλογικά σενάρια, όσο και στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κ. ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
Πηγή: www.real.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...