Πανσέληνος στον Καρκίνο και… ο έρωτας γράφει πάλι τις δικές του ιστορίες!

18 Ιανουαρίου 2014
Για σήμερα έχουμε την Πανσέληνο του μήνα, η οποία πραγματοποιείται στις 6:52 τα ξημερώματα στην 25η μοίρα του Καρκίνου και θα μας επηρεάζει μέχρι τις 30 Ιανουαρίου, που έχουμε και την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο.

Το τετράγωνο Άρη-Αφροδίτης

Παράλληλα, έχουμε και τον Άρη σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτηκαι ο κύκλος του έρωτα να γράφει τώρα τη δική του συνέχεια, τις δικές του ιστορίες, ποτέ παλιές και πότε καινούργιες! Όποια μορφή και να έχουν, είναι ικανές να εγείρουν ισχυρές αναταράξεις και να δώσουν νέα κίνητρα και νέους ορίζοντες στα πρόσωπα!
 
Έντονα συναισθηματικό το φεγγάρι τούτο, έρχεται να φωτίσει τα πιο κρυφά συναισθήματά μας και να δημιουργήσει αυτές τις έντονες αντιπαραθέσεις που έχει το συναίσθημα με τη λογική… Είναι σίγουρο πως όλο αυτό το διάστημα θα μας ταλαιπωρήσει αρκετά αυτή η μάχη!
 
Τι θέλω να κάνω, αλλά και τι πρέπει να κάνω; Αυτό είναι το κύριο ερώτημα, που μας απασχολεί στον κύκλο αυτόν της Σελήνης, και που ομολογουμένως δεν θα είναι εύκολο να βρούμε απάντηση… Και βέβαια, είναι και το ερώτημα που εγείρει και την ένταση στην ερωτική μας ζωή!
 
Η καρδιά έχει τις δικές της απαιτήσεις, στις οποίες δεν ανταποκρίνεται στο μυαλό. Αυτός είναι ο λόγος των αντιπαραθέσεων, ο λόγος που θα δημιουργήσει εντάσεις και πάσης φύσεως θέματα στις ερωτικές σχέσεις, οι οποίες θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, μια και δεν είναι εύκολο να ανταποκριθούν σε όλα αυτά τα οποία ορίζει το συναίσθημα, που φυσικά, έχει και τον πρώτο λόγο και τον πρώτο ρόλο!
 
Έντονες ανακατατάξεις, ξεκαθαρίσματα σε παλιές, αλλά και καινούργιες σχέσεις, και για πολλούς θα υπάρξει το οριστικό κλείσιμο ενός κύκλου που δεν έχει πλέον τίποτα να τους προσφέρει!
 
Όχι, δεν είναι μια εύκολη Πανσέληνος, είναι όμως ενδιαφέρουσα και θα κινήσει το μοχλό των εξελίξεων, προκειμένου να δημιουργήσει προϋποθέσεις για παρακάτω! Και βέβαια θα υπάρξουν και κάποιες σχέσεις, οι οποίες θα πάρουν έναν πιο μόνιμο ή οριστικό χαρακτήρα στη ζωή μας, αλλά και στην καρδιά μας!
 
Από την άλλη μεριά, θα υπάρξουν και αρκετά ευνοϊκές συγκυρίες σε ό,τι αφορά στα θέματα της επαγγελματικής μας ζωής, γιατί είναι πολύ πιθανό τώρα να υπάρξει η έναρξη των ευκαιριών εκείνων, που θα δώσουν κίνητρα για εξέλιξη!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Καρκίνο

Είναι έντονες οι ανακατατάξεις αυτού του κύκλου, οι οποίες όμως έρχονται να βάλουν μία τέλεια σε οτιδήποτε μπορεί να μας έχει ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα. Ιδιαίτερα για τους ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς καιΑιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, ενδεχομένως τα γεγονότα να έχουν και έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, ωστόσο είναι και αυτά που θα τους βοηθήσουν να πάρουν αποφάσεις και θέσεις στα πράγματα, προκειμένου να ξεκαθαριστούν το τοπίο, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής τους ζωής!
 
Από την άλλη μεριά, Σκορπιοί και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι αυτοί πουευνοούνται από την όποια εξέλιξη υπάρξει και αυτοί που θα ανοίξουν ένα νέο κύκλο, πιο φωτεινό και πιο ελπιδοφόρο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα ζητήματα της ερωτικής τους ζωής!
 
Πηγή: myastro.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ