Ταλιατέλες με τυρί κρέμα και μπέικον

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα</span><br /><span style="font-size: medium;">250 γραμμάρια ταλατέλες</span><br /><span style="font-size: medium;">6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές του γλυκού βούτυρο</span><br /><span style="font-size: medium;">λευκό πιπέρι, μοσχοκάρυδο, αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Γραβιέρα τριμμένη για το σερβίρισμα</span></p>
<p> </p>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά και μετά στραγγίζουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το βούτυρο στη κατσαρόλα και καίμε τις ταλιατέλες ανακατεύοντας τα πολύ καλά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 2 λεπτά σε μέτρια εστία.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα στο τηγάνι και ζεσταίνουμε 2 -3 λεπτά μέχρι να λιώσει. Έπειτα προσθέτουμε τις ταλιατέλες στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Τέλος σερβίρουμε με τυρί τριμμένο.</span></p>
<p> </p>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα