Η Καμίλα ετοιμάζεται να γίνει βασίλισσα! Όλα όσα συμβαίνουν στο Μπάκιγχαμ

21 Ιανουαρίου 2014

Όλοι εδώ και χρόνια συζητού το «κουράγιο» της βασίλισσας Ελισάβετ να αντεπεξέρχεται στα καθήκοντά της ακομα και στην ηλικία που έχει φτάσει. Όλα αυτά μέχρι τώρα… Τα τελευταία 24ωρα άρχισε να γνωστοποιείται ότι ένας «εσωτερικός ανασχηματισμός» στο Μπάκινγχαμ στέλνει το σήμα ότι η Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζεται για μια μεγάλη αλλαγή.Επειτα από 62 χρόνια στο θρόνο, όπως όλα δείχνουν, η Ελισάβετ ετοιμάζεται να παραδώσει τα σκήπτρα στον Κάρολο!

vasilissakarolos

Η 88χρονη βασίλισσα Ελισάβετ άρχισε να μεταβιβάζει μέρος των εξουσιών της στον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι από εδώ και στο εξής η μονάρχης θα έχει το ίδιο γραφείο τύπου με τον Κάρολο, τα δύο παιδιά του και την δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, ενώ στις επίσημες προσκλήσεις στο εξωτερικό θα ανταποκρίνεται ο πρίγκιπας Κάρολος, αφού η Ελισάβετ σταματά τα ταξίδια.

queen2

Τα σενάρια της διαδοχής ενισχύονται και από το γεγονός ότι παραιτήθηκε ο ειδικός γραμματέας της βασίλισσας Ελισάβετ, Σερ Ρόμπερτ Τζάνβριν, με τον οποίο ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είχε και τις καλύτερες των σχέσων και αντικαταστάθηκε από τον σερ Κρίστοφερ Γκάιντι, προσωπικό φίλο του Καρόλου.

Το τελευταίο γεγονός που επισφραγίζει τα λεγόμενα είναι ότι στις τελετές στη Νορμανδία τον Ιούνιο, για τα 70 χρόνια από την ιστορική απόβαση των συμμάχων, η βασίλισσα θα έχει μαζί της και τον διάδοχο του αγγλικού θρόνου. Αυτό θεωρείται η μεγαλύτερη ένδειξη ότι η Ελισάβετ αποφάσισε να «συν-βασιλεύει»  με τον Κάρολο, μέχρι να του παραδώσει τον θρόνο.

Queen Elizabeth And Prince Phillip Attend The State Opening Of Parliament

 Πηγή: www.govastileto.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...