Δείτε τι έκανα οι διάσημοι, πρίν γίνουν..διάσημοι!

21 Ιανουαρίου 2014

Είναι αλήθεια ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Είναι πολλοί οι διάσημοι καλλιτέχνες που στα μελλοντικά τους σχέδια, όταν ήταν νεαροί, δεν είχαν συμπεριλάβει το …Χόλιγουντ. Αντίθετα, κάποιοι από αυτούς, είχαν ήδη μια άλλη εντελώς διαφορετική καριέρα. Μπορείτε να φανταστείτε ποια ήταν make-up artist ή ποιος ήταν ξυλουργός;

Κάποια από τα επαγγέλματα που είχαν επιλέξει διάσημοι σταρ θα σας εκπλήξουν:

Angelina Jolie

Όσοι γνωρίζετε το σκοτεινό της παρελθόν δεν θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι το επάγγελμα που ονειρευόταν να εξασκήσει η εντυπωσιακή Angelina ήταν …σκηνοθέτης κηδειών! Δια του λόγου το αληθές, σπούδασε το συγκεκριμένο «επάγγελμα» και κατέχει και πτυχίο.

George Clooney

Πριν γίνει διάσημος γόης του Χόλιγουντ, είχε ξεκινήσει καριέρα ως παίκτης του baseball. Είχε προσπαθήσει να κερδίσει μια θέση στους Cincinnati Reds το 1997, αλλά το ταλέντο του στο γήπεδο δεν έλαμψε!

Mariah Carey

Εκτός από εξαιρετική φωνή, η Mariah έχει κι ένα ακόμα ταλέντο: Ξέρει πώς να μακιγιαριστεί άψογα χωρίς βοήθεια αφού έχει σπουδάσει makeup artist.

Hugh Grant

Ο Βρετανός με το φλεγματικό χιούμορ έχει κάνει μεταπτυχιακό στην ιστορία της τέχνης.

Matthew McConaughey

Στα επαγγελματικά του σχέδια είχε την εξάσκηση  της δικηγορίας την οποία και σπούδαζε, αλλά η έβδομη τέχνη τελικά τον κέρδισε.

Rowan Atkinson

Πριν ενδυθεί τον ρόλο του απόλυτα πετυχημένου  Mr. Bean, ο Rowan Atkinson σχεδίαζε να γίνει ηλεκτρονικός μηχανικός.  Το μάστερ από το πανεπιστήμιο Oxford το αποδεικνύει.

Gerard Butler

Ο γοητευτικός «Λεωνίδας» έχει σπουδάσει δικηγορία στο πανεπιστήμιο Glasgow.

Queen Latifah

Πριν τη γνωρίσουμε ως ηθοποιό και ράπερ, η Queen Latifah σπούδαζε ηλεκτρονική δημοσιογραφία.

Christopher Walken

Σίγουρα έκανε το πιο περίεργο και σπάνιο επάγγελμα από τους celebrities του Χόλιγουντ. Ο  Christopher Walken δούλευε σε περιοδεύον τσίρκο και εκπαίδευε λιοντάρια!

Harrison Ford

Πριν γίνει επιτυχημένος ηθοποιός, ο  Harrison Ford ήταν ξυλουργός.

Tom Cruise

Αν μάθετε ότι ήθελε να γίνει καθολικός παπάς πριν ασκήσει την ηθοποιία, θα καταλάβετε γιατί ο Τom Cruise έχει γίνει τόσο φανατικός με την Σαϊεντολογία. Το ρεπορτάζ λέει ότι ενώ παρακολουθούσε ιερατικά μαθήματα, τον συνέλαβαν να κλέβει λικέρ και τον απέβαλαν!

Πηγή: Huffington Post


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ