Καλόγρια πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά και γέννησε

21 Ιανουαρίου 2014

Η αδελφή Roxana Rodriguez από το Ελ Σαλβαδόρ δήλωσε ότι σε καμία στιγμή δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι είναι έγκυος μέχρι τη γέννηση του γιού της που θα ονομάσει μάλιστα Francesco, προς τιμήν του Πάπα.  

Η μοναχή είπε ότι απέδωσε την αύξηση του βάρους σε πεπτικά προβλήματα αλλά και σε μια λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.  

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, η καλόγρια φέρεται να είπε στην κοινωνική λειτουργό που την επισκέφθηκε ότι αισθάνεται τώρα να έχει περισσότερο τα φόντα μιας μητέρας από αυτά μιας μοναχής. «Δεν αισθάνομαι ένοχη…Είναι ένα δώρο από τον Θεό. Ωστόσο, ανησυχώ για τις επιπτώσεις αυτής της υπόθεσης. Ποτέ δεν θα επιστρέψω στο Ελ Σαλβαδόρ ή στο Ριέτι», είπε η Roxana Rodriguez.    

Magnify Image

παρότι η -μητέρα πλέον- μοναχή έγραψε μια επιστολή συγγνώμης προς την ηγουμένη του μοναστηριού εκείνη δεν έκρυψε την απογοήτευση της που η Roxana δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό. Και ο επίσκοπος του Ριέτι όμως ενημέρωσε ότι η 33χρονη θα πρέπει πλέον να αφήσει το μοναστήρι και να επιστρέψει στην κοσμική ζωή. Η είδηση για τη γέννα της καλόγριας εκτός από έκπληξη πάντως προκάλεσε και κύμα αλληλεγγύης. Το προσωπικό του νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε οργάνωσε έρανο για χρήματα, ρούχα και πάνες ενώ και ο δήμαρχος του Ριέτι υποσχέθηκε να βοηθήσει την οικογένεια.     Στο ρόλο του "κρίνου",  ένας γνωστός της από το Ελ Σαλβαδόρ  ο οποίος δεν ξέρει τίποτα ακόμη. 

Πηγή: www.lifo.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
T. S. Eliot
Η Σκέψη της ημέρας
T. S. Eliot