Ποιοι Έλληνες celebrities παρακολούθησαν Άμλετ; Δείτε τους

22 Ιανουαρίου 2014

Ο ήρωας που έθεσε το ερώτημα «Να ζει κανείς ή να μη ζει», ο Άμλετ ζωντανεύει σε μια πρωτότυπη διασκευή, από τον Αιμίλιο Χειλάκη στην παράσταση «Μόνος με τον Άμλετ» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Στην πρώτη παράσταση πλήθος ηθοποιών είδαν από κοντά τον Αιμίλιο Χειλάκη στην εξαιρετική του ερμηνεία. 

Το govastileto.gr ήταν εκεί και ανάμεσα τους εντόπισε τους: Γιάννη Στάνκογλου, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Άλκη Κούρκουλο, Αλέξανδρο Μπουρδούμη,  Πέτρο Φιλιππίδη, Αθηνά Μαξίμου, Κατερίνα Λέχου, Χρήστο Λούλη, Τόνυ Δημητρίου κ.ά.

Το έργο βασισμένο στο θεατρικό αριστούργημα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ θα παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων με τον πρωταγωνιστή να υποδύεται και τους οκτώ ήρωες της τραγωδίας, τον  Άμλετ, την Οφηλία, τον Κλαύδιο, τη Γερτρούδη, τον Πολώνιο, το Λαέρτη, το Φάντασμα του Νεκρού βασιλιά και τον Οράτιο. Τηδιασκευή και τη σκηνοθεσία συνυπογράφουν ο Μανώλης Δούνιας και ο Αιμίλιος Χειλάκης, στη διαχρονική μετάφραση του Γιώργου Χειμωνά.Πηγή: www.govastileto.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...