Πως να απαλύνετε το ευαίσθητο δέρμα

22 Ιανουαρίου 2014

Ερυθρότητα, απολέπιση, τσούξιμο, ωχ! Δώστε εύθραυστη επιδερμίδα σας αυτό που ποθεί με αυτές τις δοκιμασμένες λύσεις.

Το 60% των ανθρώπων, έχουν ευαίσθητο δέρμα - ένας αριθμός που διπλασιάζεται κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών. Το εχινόδερμα υποπτεύονται προκαλείται από την κακή χρήση των προϊόντων ομορφιάς. Συνήθως γιατί οι γυναίκες επιλέγουν τα λάθος προϊόντα για το δέρμα τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή, δηλαδή σε ερυθρότητα. Αν δεν αντιμετωπιστεί, η κατάσταση μπορεί να επηρεάσει την επιδερμίδα σας, καθιστώντας την πιο ευάλωτη στις ρυτίδες.


Αντιμετωπίστε το λεπιοειδές δέρμα
Εάν αντιμετωπίζετε κάτι σαν φλούδες, το δέρμα σας σας στέλνει ένα SOS: Είναι τέτοια η φλεγμονή που οδηγεί σε ξεφλούδισμα. Η πιθανή αιτία είναι ένα ερεθιστικό σε ένα από τα προϊόντα σας ή μια αλλεργική αντίδραση σε κάποιο συστατικό.

Αντιμετωπίστε τη φλεγμονή με μια κρέμα υδροκορτιζόνης 2,5% και να σταματήστε να χρησιμοποιείται απολεπιστικά, ρετινοειδή και οξέα άλφα υδροξύ. Επίσης, να ενισχύσετε την επιδερμίδα σας με μια ενυδατική κρέμα που περιέχει νιασίνη.

Αν είναι μια αλλεργική αντίδραση, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα πρησμένο εξάνθημα, πηγαίνετε στο δερματολόγο σας, ο οποίος μπορεί να αναγνωρίσει το αλλεργιογόνο με ένα patch-test. 

 
Ομάδα neadiatrofis.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...