Μπέιμπι σιτερ έκανε τατουάζ στα παιδιά που φυλούσε

23 Ιανουαρίου 2014

Μια έκπληξη περίμενε μια μητέρα όταν επέστρεψε σπίτι της μετά από βόλτα που είχε βγει με τον φίλο της. Οι δύο κόρες της, που δεν είναι ακόμα 13 ετών είχαν κάνει τατουάζ. Ο 20χρονος babysitter που υποτίθεται ότι τις πρόσεχε, όταν έμεινε μόνος με τα κοριτσάκια, τους έκανε τατουάζ με ένα δικό του σετ εργαλείων που είχε μαζί του.

Ο Alexander Edwards τώρα κατηγορείται για απαγωγή, κακόβουλο τραυματισμό και παραμέληση παιδιών. Ανάλογες κατηγορίες βαραίνουν και τη μητέρα των κοριτσιών όμως επειδή όταν επέστρεψε στο σπίτι και είδε τα τατουάζ έκρινε σωστό να …προσπαθήσει να τα αφαιρέσει μόνη της! Η Melissa Delp και ο φίλος της Daniel Janney κατηγορούνται επίσης για κακόβουλο τραυματισμό και παιδική κακοποίηση αφού  χρησιμοποίησαν ένα ζεστό ξυράφι για να αφαιρέσουν το μελάνι με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερες πληγές στο δέρμα των κοριτσιών.

Ευτυχώς, υπάρχει ακόμα η δυνατότητα για τα δύο κοριτσάκια να απαλλαγούν από τα τατουάζ που απέκτησαν σε τόσο μικρή ηλικία και παρά τη θέλησή τους, όπως υποστηρίζουν.

Μάλιστα ένας ειδικός στα τατουάζ έχει προσφερθεί να τα αφαιρέσει εντελώς δωρεάν.

«Σπαράζει η καρδιά μου όταν σκέφτομαι τι πέρασαν αυτά τα παιδιά» σχολίασε ο ίδιος.

Στη φωτογραφία βλέπετε τον φίλο, τη μητέρα και τον babysitter...

 

Πηγή: www.enikos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....