Στο Νταβός οι πλούσιοι καλούν και διασημότητες -Εδωσαν βραβείο στο Ματ Ντέιμον

23 Ιανουαρίου 2014

Μετά από μια δύσκολη μέρα στην οποία συζητώνται τα πιο οδυνηρά προβλήματα της ανθρωπότητας, οι ελίτ διασκεδάζουν στο Νταβός. Και τι καλύτερο από να έχεις κοντά σου μια ή δυo διασημότητες;


Ακόμη κι αν με τον όρο «σελέμπριτις» εννοεί κάποιος την ηθοποιό Goldie Hawn, την τραγουδίστρια Mary J. Blige τραγουδίστρια ή τον επικεφαλής της Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, το Νταβός είναι το μέρος όπου τους βρίσκει κανείς. Φέτος στο Νταβός αναβαθμίστηκαν οι παρουσίες, αφού βρίσκει κανείς τον Ματ Ντέιμον, τον Μπόνο και τον Αλ Γκορ.

Ο Ντέιμον, μάλιστα, βραβεύτηκε για την κοινωνική, περιβαλλοντική και ανθρωπιστική δράση του, συμπεριλαμβανομένης της ίδρυσης της ΜΚΟ, Water.org μαζί με τον Γκάρι Γουάιτ.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Bloomberg, ο Ντέιμον μίλησε εν συντομία για την οργάνωσή του η οποία συνεργάζεται με άλλους μεγάλους εταίρους για καθαρό νερό σε ανθρώπου του Τρίτου Κόσμου που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό.
Ακόμη, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιες είναι οι εντυπώσεις του από το Νταβός, ο Ματ Ντέιμον έδειξε ενθουσιασμένος και απάντησε: «Εχετε μία πανέμορφη χώρα».Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ