Οι φωτογραφίες της γυμνής Ζουλί Γκαγιέ που κάνουν το γύρο του κόσμου

24 Ιανουαρίου 2014

Δεν υπάρχει πλέον γυμνή φωτογραφία της ερωμένης του Φρανσουά Ολάντ, ηθοποιού Ζουλί Γκαγιέ, που να μην έχει κάνει τον γύρο του παγκόσμιου Τύπου, ευτελίζοντας μέρα με τη μέρα την προσωπική ζωή του Γάλλου προέδρου.


Αίσθηση προκαλεί μια γυμνόστηθη φωτογραφία της ηθοποιού, με την οποία κυκλοφόρησε το ισπανικό περιοδικό Interview στο εξώφυλλό του. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία, μαζί με άλλες, είναι τραβηγμένη το 1998, όταν η ηθοποιός και ερωμένη του Γάλλου προέδρου, ήταν 26 ετών.
Ας σημειωθεί ότι ως τώρα η μαυρόασπρη αυτή φωτό είχε δημοσιευθεί με ταινία στο στήθος, αλλά το ισπανικό περιοδικό την αφαίρεσε.
Ήταν η πρώτη γυμνή φωτογράφηση της Ζουλί Γκαγιέ και ακολούθησαν και άλλες, σύμφωνα με αφιέρωμα της Βρετανικής εφημερίδας, Daily Mail. Η Γκαγιέ εμφανίστηκε και στο γυαλί όπως... την γέννησε η μητέρα της, όχι μια αλλά δύο φορές. Στην αισθησιακή ταινία του 2004 "Κι εγώ η Κλάρα" όπου υποδύεται το αντικείμενο του πόθου του συμπρωταγωνιστή της Αντουάν και το 2010, όταν συμμετείχε σε πολλές ερωτικές σκηνές στην ταινία "Χωρίς ίχνη".

Οι παρακάτω φωτογραφίες δημοσιεύονται κατά κόρον στα βρετανικά ΜΜΕ:

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...