Ο Τζάστιν Μπίεμπερ συνελήφθη, παραδέχθηκε ότι κάνει χρήση ουσιών και ολα αυτά για τα μάτια μιας σεξοβόμβας

24 Ιανουαρίου 2014


α σίδερα της φυλακής δεν είναι για τον Τζάστιν Μπίμπερ. Ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης 2.500 δολ. αφέθηκε ο νεαρός ποπ σταρ μετά τη σύλληψή του για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, αλλά και αντίσταση κατά της αρχής. Απ' ό,τι φαίνεται όμως, όλα αυτά τα έκανε ο 19χρονος τραγουδιστής για να εντυπωσιάσει μία φλογερή ξανθιά που επέβαινε μαζί του στην κίτρινη Λαμποργκίνι.

Ο λόγος για το μοντέλο Σαντέλ Τζέφρις, «γνώριμη» στις αμερικανικές αρχές με πλούσιο «βιογραφικό» σε συλλήψεις για κόντρες ταχύτητας με σπορ αυτοκίνητα, μέχρι και για απόπειρα ένοπλης επίθεσης (αν και οι κατηγορίες στο τέλος αποσύρθηκαν).

Λίγο πριν τη σύλληψή του ο Τζάστιν ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία της Σαντέλ πίσω από το τιμόνι της Λαμποργκίνι γράφοντας: «Η Σαντέλ με πάει μια βόλτα με τη Λαμποργκίνι (@chanteljeffries taking me for a ride in the lambo), ενώ λίγο πριν αρχίσουν οι κόντρες στους δρόμους του Μαϊάμι η φλογερή ξανθιά τουΐταρε: «Something about the shock factor».

Δευτερόλεπτα πριν τη σύλληψή του και αφού η «φιγούρα» του στο μοντέλο είχε πάρει άδοξο τέλος, ο Τζάστιν έσβησε το ποστ στο twitter για την εντυπωσιακή συνοδό του, με την οποία νωρίτερα διασκέδαζε σε κλαμπ της περιοχής.

 

Ελεύθερος αφέθηκε ο Justin Bieber με εγγύηση 1.827 ευρώ, μετά τη σύλληψή του στο Μαϊάμι, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, όταν τον «έπιασαν» να οδηγάει υπό την επήρεια ουσιών και αλκοόλ, κάνοντας παράνομα κόντρες.

bieb

Ο νεαρός star απολογήθηκε μέσω ενός video, στον δικαστή Roy Black, ο οποίος του απήγγειλε τρεις κατηγορίες για αντίσταση κατά των Αρχών, όταν πήγαν να τον συλλάβουν, για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, αλλά και για οδήγηση με ληγμένο δίπλωμα. Μάλιστα, λέγεται πως με το που τον σταμάτησαν για έλεγχο, επαναλάμβανε συνεχόμενα τη λέξη «f*ck».

bieber2

Στη φωτογραφία βλέπετε τον Justin ενώ έχει αφεθεί ελεύθερος, να είναι καθισμένος πάνω στην οροφή ενός αμαξιού έξω από τις φυλακές του Miami, χαιρετώντας τους θαυμαστές του.

S

 

 O Justin Bieber στο δικαστήριο


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Λάο Τσε
Η Σκέψη της ημέρας
Λάο Τσε
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...