Σαλάτα με πλιγούρι, ντομάτα και μαϊντανό

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">400 γραμμάρια πλιγούρι</span><br /><span style="font-size: medium;">Δύο ντομάτες</span><br /><span style="font-size: medium;">Ένα ξερό κρεμμύδι</span><br /><span style="font-size: medium;">Χυμός από μισό λεμόνι</span><br /><span style="font-size: medium;">Μισό ματσάκι μαϊντανός</span><br /><span style="font-size: medium;">Ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Βάζουμε το πλιγούρι σε νερό και το βάζουμε στο ψυγείο από τη προηγούμενη νύχτα. Σουρώνουμε καλά το πλιγούρι και το κρατάμε στην άκρη.</span><br /><span style="font-size: medium;">Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε μικρά κυβάκια τη τομάτα και στύβουμε το λεμόνι.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Βάζουμε το πλιγούρι σε μία ανάλογη σαλατιέρα, προσθέτουμε τα κομμένα υλικά μας, το λεμόνι και προσθέτουμε όσο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι θέλουμε.</span><br /><span style="font-size: medium;">Βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα και σερβίρουμε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα