Σαλάτα με πλιγούρι, ντομάτα και μαϊντανό

27 Ιανουαρίου 2014

Υλικά

Για 4-6 άτομα

400 γραμμάρια πλιγούρι
Δύο ντομάτες
Ένα ξερό κρεμμύδι
Χυμός από μισό λεμόνι
Μισό ματσάκι μαϊντανός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

 

 

 

Εκτέλεση

Βάζουμε το πλιγούρι σε νερό και το βάζουμε στο ψυγείο από τη προηγούμενη νύχτα. Σουρώνουμε καλά το πλιγούρι και το κρατάμε στην άκρη.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε μικρά κυβάκια τη τομάτα και στύβουμε το λεμόνι.

Βάζουμε το πλιγούρι σε μία ανάλογη σαλατιέρα, προσθέτουμε τα κομμένα υλικά μας, το λεμόνι και προσθέτουμε όσο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι θέλουμε.
Βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα και σερβίρουμε.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Edgar Wallace
Η Σκέψη της ημέρας
3:17 Edgar Wallace